Suurin omaisuudenhoitaja Guggenheim Partners kertoo sijoittamisesta Bitcoiniin

Suurin omaisuudenhoitaja Guggenheim Partners on liittynyt Bitcoin Era-vaunuun.

Guggenheim Partners osoittaa luottamusta BTC: hen

Suurten julkisten yritysten suuntaus sijoittaa osa varoistaan ​​bitcoiniin (BTC) jatkaa vauhtia, koska viimeaikaisen kehityksen mukaan 200 miljardin dollarin plus-omaisuudenhoitaja Guggenheim Partners on viimeisin liittynyt BTC-vimmaan.

27. marraskuuta tehdyn hakemuksen mukaan Guggenheim Partners, joka sijoittaa useisiin omaisuusluokkiin asiakkaiden, mukaan lukien eläkerahastot, ja valtioiden sijoitusrahastojen puolesta, pyrkii „epäsuorasti sijoittamaan bitcoiniin“.

Varainhoitaja hakee altistumista johtavalle kryptovaluutalle Grayscale’s Bitcoin Trust -tuotteen (GBTC) kautta Macro Opportunities Fund -rahaston kautta.

Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissiolle (SEC) tehty asiakirja kuuluu osittain seuraavasti:

„Macro Opportunities Fund voi etsiä sijoitukselle altistumista bitcoinille epäsuorasti sijoittamalla jopa 10% nettovarallisuudestaan ​​yksityishenkilöihin, Bitcoiniin sijoittavaan sijoitusvälineeseen Grayscale Bitcoin Trust (“ GBTC „).“

Aloittamattomille Macro Opportunities Fund -rahasto on yksi Guggenheim Partnersin tunnetuimmista rahastoista, ja sen hallinnoitavat varat ovat yli 5 miljardia dollaria. Yrityksen virallisen verkkosivuston mukaan se pyrkii tarjoamaan altistuksen „sijoitusryhmän korkeimpien vakuuttavien ideoiden vallitsevalle markkinaympäristölle rajoittamattoman lähestymistavan avulla“ ja „strategia kohdennetaan opportunistisesti muille omaisuusluokille tuottoprosentin parantamiseksi ja / tai lieventämiseksi. riski.“

Yritys kirjoitti hakemuksessaan:

„Siltä osin kuin rahasto sijoittaa GBTC: hen, se tekee sen kokonaan omistetun tytäryhtiön kautta, joka on järjestetty osakeyhtiöksi Caymansaarten lakien mukaisesti (“ tytäryhtiö „). Lukuun ottamatta sijoitusaan GBTC: hen, rahasto ei sijoita suoraan tai epäsuorasti kryptovaluuttoihin. “

Bitcoin loistaa edelleen

Institutionaalinen kysyntä johtavalle kryptovaluutalle on noussut taivaaseen sen jälkeen, kun se oli saavuttanut koronaviruspandemian alkaessa aiemmin tänä vuonna maaliskuussa.

Aiemmin tänä vuonna Paul Tudor Jones, erittäin arvostettu hedge-rahastonhoitaja, meni ennätykseen toteamalla ostavansa bitcoinia suojautuakseen „suurelta rahan inflaatiolta“.

Tätä muutosta seurasivat yritykset, kuten MicroStrategy ja Square, jotka ostivat BTC: n varantona suojautuakseen maailmanlaajuisesta taloudellisesta epävarmuudesta, joka johtuu rajoittamattomasta dollarin painatuksesta ja kestämättömästä keskuspankin rahapolitiikasta.