Dave Portnoy ontmoet Pomp: ‚Bitcoin is slechts één groot Ponzi-schema‘.

De beroemde daghandelaar Dave Portnoy zegt dat hij crypto mist in een openhartig interview met Anthony Pompliano.

De populaire daghandelaar en oprichter van Barstool Sports Dave Portnoy onthulde in een interview met crypto podcaster Anthony Pompliano dat hij ter waarde van 1,25 miljoen dollar aan Bitcoin kocht, ook al denkt hij dat het „slechts één groot Ponzi-schema“ is. Portnoy vatte zijn visie op de cryptohandel samen als:

„Je stapt in, en je hoeft alleen niet degene te zijn die de tas vasthoudt.“

De sport- en popcultuur beroemdheid, wiens daghandelsactiviteiten enorm populair zijn geworden tijdens de coronavirus pandemie, heeft zich pas onlangs verdiept in de wereld van de crypto. Hij betrad de Bitcoin (BTC) markt medio augustus, na een ontmoeting met de miljardair Winklevoss-tweeling.

Portnoy zei dat hij binnen 15 minuten na het zien van reacties op zijn Twitter berichten over Bitcoin Method wist dat hij in de crypto moest stappen omdat „deze een beetje zoals mijn mensen zijn“.

Op een gegeven moment, beweerde Portnoy, had hij 1,25 miljoen dollar in BTC. Echter slechts acht dagen in zijn crypto ervaring, zijn Chainlink investering nam een scherpe klap, op dat moment Portnoy aangekondigd: „Ik ben uit op crypto omdat munten niet altijd omhoog gaan.“

Na zijn vertrek leek Portnoy zich te hebben teruggetrokken, en beweerde hij dat zijn „hart crypto is“ en dat hij terug zou komen.

Echter, Portnoy lijkt te zijn geschokt door de ervaring. De prijsvolatiliteit op zijn crypto-portefeuille van meer dan 1 miljoen dollar was te grillig en hij dacht dat het te veel geld was om mee te gokken toen hij niet wist wat er aan de hand was. „Er is geen reden waarom het omhoog gaat, ik heb geen idee waarom het omhoog of omlaag gaat,“ legde hij uit,

Ook al heeft hij zich teruggetrokken, toch is hij van plan om uiteindelijk weer in Bitcoin te komen. „Ik ga terug naar Bitcoin. Ik weet niet wanneer,“ zei hij. „Ik heb niet echt veel vloeistof, het is allemaal geïnvesteerd.“

Pompliano stelde Portnoy voor om, als hij dat doet, in plaats van te handelen, Bitcoin vast te houden tot eind volgend jaar:

„Je kunt er niet naar kijken, want je hebt zwakke handen. Je zult het verkopen.“
SURPRISE DROP: @stoolpresidente volledig ongecensureerd op Barstool, weddenschappen en Bitcoin https://t.co/Tq6eLfDa2F

– Pomp (@APompliano) 25 september 2020